Det praktiske

Nu vil du sikkert gerne vide mere. Vi har samlet nogle af de praktiske informationer her, så du kan danne dig et overblik og få svar på dine spørgsmål.

Idébutikken ligger midt i Aarhus C, i Frederiksgade 78A. Her er adgang for alle kreative idéer, og du kan bruge stedet i kortere eller længere tid - alt efter dit behov.

Hos Idébutikken har du mulighed for selv at indrette din arbejdsplads, så den passer til netop din idé. Derudover er der trådløst internet, tilstødende lille køkken, rengøring og adgang til FO's fællesfaciliteter (pedel, IT-service, mødelokaler, café Nikolaj).

 

Et sted at arbejde seriøst med min virksomhed.

Andrew Thomas Davidson, Idébutikken

Pris

Det koster en fast månedspris på 400 kr. at være medlem af Idébutikken. For dette beløb får du din egen arbejdsplads, ligesom du får adgang til de faciliteter, Idébutikken selv råder over, og som FO stiller til rådighed. Foruden den månedlige husleje, skal du betale et depositum på 300 kr for din nøgle til Idebutikken.

Adgang til mødelokaler bookes i FO-Aarhus' hovedkontor i Frederiksgade 78C. Det er også her, du får adgang til IT-service, mødelokale mm..

Spilleregler

Idébutikken eksisterer på de fælles kræfter, der lægges i stedet. For at få ting til at fungere i dagligdagen, er der derfor opstillet nogle faste rammer for brugen af lokalerne.

I dokumentet finder du også information om betaling og tilmelding til Idébutikken.

Spilleregler

 

I samarbejde med FO-Aarhus