Udstilling i udvikling - med billeder og anden produktion fra Billedholdet på Opgang2s ungdomsspor. Formålet er dels at skabe et offentligt forum for at synliggøre en særlig slags billedkunstnerisk miljø i Aarhus, dels at invitere til møder mellem de unge bag produktionerne og offentligheden.

Udstilling af værker fra Billedspor pågår hele ugen i åbningstiden. Hver dag vil der være arbejdende værksted, hvor de unge bidragydere skaber nye værker, således at udstillingen, når vi når lørdag, ikke er den samme som den, der blev ferniseret tirsdag. Dervil ligeledes være salg af bogen "Hertil - en antologi af og med unge fra Opgang2 Ungdomsspor".

 

Tirsdag 14. juni kl. 14-16.00 er der fernisering og reception. Her vil unge, underviser og vejleder initiere samtaler om værkernes betydning for den enkelte unge og som livsfortolkende og samtidsreflekterende udtryk.

 

Onsdag 15. juni kl. 14-16.00 indbydes specifikt socialrådgivere og andre professionelle til dialogarrangement/samtaler om det livsudviklende perspektiv i Billedspors arbejde. Her vil Opgang2s vejledere og ledelse være til stede.

 

Alle øvrige dage i åbningstiden vil unge, undervisere og vejleder fra Opgang2s Billedspor invitere til samtaler om at arbejde med billeder, når man er ung med en søgende sjæl.

 

Opgang2 ønsker at skab rum for samtaler om betydningen af den for for billedskabende aktivitet, Opgang2s Billedspor udøver - både set som værker i samtiden og set i relation til den billedskabende proces - i indsatsen for at skabe mening, håb og livsgnist hos unge, som oplever meningsløshed, håbløshed og manglende lyst.

 

Åbningstid: 15.-18. juni kl. 11-17.00.