Uge 10-11 Fredag d. 12. marts og 19. marts

Hold på energien - Hvornår smelter isen? Lær om energi og se flotte isskulpturer.
Disse fredage kan man se kunstneren Søren Lyngbye http://www.sorenlyngbye.dk/?p=271 fremstille isskulpturer i Frederiksgade ud for Idébutikken, nr. 78A, 8000 Århus C. Der bliver mulighed for at folk selv kan prøve at færdiggøre en påbegyndt skulptur, og alle kan deltage i gættekonkurrence om, hvor mange dage det tager før isskulpturerne er smeltede.

Interesserede er velkomne til at kikke ind i Idé-butikken og se AffaldVarmes udstilling om fjernvarme og varmebesparelser. Fredag den 12/3 og fredag 19/3 kl. 14-16 kan man også møde en energirådgiver fra Lokalenergi og se hvordan man kan termografere sin bolig for at finde revner og sprækker i husets varmeskjold. Lokalenergi vil også demonstrere de nye smarte og meget energibesparende LEDpærer.

Det er en chance for at få konkrete oplevelser, som relaterer sig til global opvarmning og klimaforandringer især isolering, varmespild og energiproduktion. Der tilbydes særlige undervisningsforløb af 1½ times varighed, hvor eleverne når at arbejde i 1-3 workshops. Målgruppe: Tilbuddet gælder 5. - 8. kl.

Tid: Uge 10-11: fredag d. 12. samt onsdag d. 17.- til og med fredag d. 19. marts.
Sted: Frederiksgade 78, 8000 Århus C.
Tilmelding: efter "først til mølle" princippet. Undervisningen er gratis. Tilmeld jer hos Birte Buhl, e-mail: groenguide@mail.dk eller mobil: 61 65 16 64.