Innovation Lab der er et internationalt videnscenter med tusinder af kontakter indenfor forskning, produktionsudvikling og iværksætteri verden over står bag Next, der afholdes for 7. gang. Next tager fat i alt der lugter af nyt indenfor It og teknologi. Ikke så meget det der ligger lige for, men mere sådan hvad der bliver det næste store om 3-5 år, det er i det hele taget det som Innovation Lab arbejder med. Next ser meget bredt på fremtidige bevægelser: hvilke teknologier, der er på vej, hvad teknologierne kan bruges til og hvem der er længst med hvad.

Dette års Next har fået titlen 'Stardust'. Den vil komme til at bestå af forskellige spor; design, fødevarer og sundhed og grønne muligheder, hvilket forventes at gøre den viden der kommer for dagen mere håndterbar. Målet for konferencerne er at være årets øjenåbner for deltagerne, og der er tradition for at det lykkes.

Over 3 dage afholdes der 3 mini konferencer i FO-byen, i tidsrummet 10-17, hvor der kommer en lang række markante personer fra forskellige områder bl.a. Philips chef og skaberen af Flickr (et internetbaseret billeddelingssystem). Mennesker som befinder sig i fremtidens øje giver bud på hvad fremtiden bringer.

I forbindelse med Next finder er der også en udstilling, som giver forskellige bud på fremtidig teknologi, og den plejer at være både interessant og sjov. Både konferencerne og udstillingen er i princippet for alle, men konferencernes deltagere er overvejende repræsentanter fra organisationer og virksomheder.

Læs mere på http://www.ilab.dk/da/next